En dag i solen

 2013-07-21    00:17:25   av:hippieflikka
På väg mot Saltkällan
 
Igår, fredags, var jag och Timmy ute hos mormor o mamma i Saltkällan. Syrran med unge o hund var också med vilket var trevligt. Dessutom bjöd mormor på världens godaste middag, jäklar vad gott det var!
Var för övrigt första gången "på riktigt" för mig som jag var ute en heldag i solen. Jag var blekare än blekast så smörjde givetvis in mig, med solskyddsfaktor 20. Det är väl ändå en rätt hög faktor... trodde jag i alla fall... men det hjälpte då banne mig inte. För jäklar vad jag brände mig på vissa ställen. Inte nog med det, jag fick även soleksem på ett par ställen. Till slut fick jag smörja in mig med syrrans unges solkräm, faktor 50 haha... i och för kanske inte så konstigt att jag brände mig eftersom jag satt i solen typ hela tiden. När jag solade ryggen somnade jag dessutom. Typiskt mig, jag har alltid en förmåga att somna i solen. Mamma var rädd att jag skulle få solsting o försökte väcka mig, slutade med att hon la min hatt över mitt ansikte haha, rädda det som räddas kan? ;-)
 
 
Resultatet efter en heldag i solen. Sved allt lite på kvällen men smörjde in mig med aloe vera-lotion så gick ändå rätt bra. Värre var det med de soleksem som jag åkte på (ett par fläckar på låren, armen och till och med på ena handen!). Har fått smörja med kortisonsalva för att lindra den där förbannade klådan... 

Timmy skötte sig bra, vi tog ett varv så han fick springa av sig lite på ängen direkt och sen busade han lite med syrrans hund. Men mest lekte han med sitt ben haha, han är helt underbar att titta på när han leker för sig själv. Helt omöjligt att inte dra på mungiporna då. Han fick även följa med ner och bada några gånger och då sprang vi en hel del i vattnet, vilket han verkade tycka va skönt. När han låg bunden var han hur cool och lugn som helst, helt underbart med en hund som är så lätt att ha med överallt. Visst är han en pratglad och busig liten rackare men han kräver inte mycket, får han bara leka av sig lite emellanåt så märks han knappt när han väl är med.
 
Timmy njöt av att få vara utomhus en hel dag.
 
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!