Rom byggdes inte på en dag!

 2013-07-07    18:43:00   av:hippieflikka
Har varit lite dåligt med träning det sista trots att jag ju nyligen tecknat gymkort. Även om jag bor nära (kan inte klaga när det är en minut från gymmet hehe) så ska det ju trots allt passa in också. Har haft så många tider de senaste två veckorna att passa (läkare, sjukgymnast, jobbet mm) och när jag har båda hundarna vill jag ogärna lämna dem då Timmy ju har svårt för att vara ensam. (Måste dock ta tag i det och börja träna lite mer på detta!). Sen har jag dessutom haft problem med värk, både magont och ryggont och då har jag knappt kunnat stå på benen, än mindre träna ;-)
Och tyvärr tar jag dessutom så lätt ut mig om jag har en bra dag, vilket gör att jag inte orkar göra ett skit kommande dar... Men idag så!

Tanken var att testa Bodybalance idag för första gången men jag missade tiden, kom på det fem minuter innan det började... men jag gick bort ändå och körde själv, började med att gå raskt varvat med att springa lite på gåbandet. Sen körde jag lite övningar, både med maskiner och "själv". Var bara där 35 minuter men jag tycker det räcker så här när jag precis har börjat att träna (har ju bara kört lite "hemmaträning" innan). Huvudsaken är ju att jag blir riktigt svettig och att jag känner av träningen dagen efter, inte hur länge jag tränar eller liknande.
 
 
 
Dessutom är det bara bra om jag har vett nog att ta det försiktigt med tanke på att det främst ska handla om "rehabträning".
Jag "får inte" träna så ofta eller för hårt för min sjukgymnast, då hon känner mig så pass bra vid den här tiden och hon vet att jag gärna vill för mycket för mitt eget bästa (dvs jag skulle gärna vilja köra slut på mig själv, träna hårt o se resultat osv) men det är ju det som gör att jag aldrig har blivit bättre. Och de senaste två gångerna jag var hos henne så kändes ryggen bättre än nånsin typ, jag var mjukare än jag varit på länge o hon kunde öka ultraljudet (massage med nån ultraljuds-grej) så att den kunde gå ner "på djupet". Nu har hon semester och vi hoppas båda två att ryggen kan hålla sig lika bra tills hon återkommer. Hon sa sist gång när jag berättade om vad jag gjort, hur ryggen varit, om värken osv att "du kanske äntligen har lärt dig" (dvs att inte ta ut mig för mycket, att stoppa i rätt tid, att lyssna på kroppen osv). Jag svarade "nja, det är nog en bit kvar tills dess men jag kanske i alla fall börjar att lära mig".
Och vad är det man säger, även en tusenmilafärd börjar med ett steg...
 
 
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!