Fredag fotboll, lördag marknad

 2013-06-08    16:04:00   av:hippieflikka
Igår var jag hos Nico och kollade fotbollen o drack lite öl. Fan va Sverige spelade dåligt alltså, så himla trist att titta på. De verkade ju på hugget alldeles i början men sen vette fan va som hände för de gjorde ju sjukt många misstag, missar och slarv. Visst, Österrika var grymt bra o spelade riktigt bra fotboll mestadels tycker jag men ändå, Sverige var så jävla kassa mestadels... trist.
Senare drog jag till McDonalds och köpte mat innan det blev hemgång.
 
Efter knappt nån sömn var det alltså dags för Saltkällans marknad idag. Det bästa är att mormor o hennes gubbe har hus där, precis mitt emot marknaden. Så det blev även lite fika (och en öl slank ner hehe) och solande också. Det sistnämnde kan jag behöva, mormor skojade med mig o sa att det såg ut som jag hade vita långkallingar haha bara för jag är så blek ;-)
Utsikt från mormor o deras hus
 
Fanns mycket fint men samtidigt var inte allt så billigt som man kan tro... var också en del skillnad på marknadsstånden, på vissa kostade klänningar 150 kr medan på andra kostade ungefär likadana klänningar 50 kr... men jag är ju en mästare på att fynda så klart jag hittade ett par saker. Bland annat denna klänningen för endast en femtiolapp. Ett kap :D
Mormor skrattade o tyckte den var ful och mamma sa direkt att det var en "typisk Johanna-klänning". Haha, så länge jag är nöjd så! Andra omgången på marknaden hittade jag en annan klänning så blev totalt två klänningar.
 
 
Två klänningar för 150 kr totalt :-)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!