"Jag har gjort detta förr" sa jag och drog av mig byxorna...

 2013-09-11    17:50:23   av:hippieflikka
Förra vintern/våren hade jag cellförändringar, det var dock inte någon större fara så jag skulle återkomma ett år senare för att kolla det igen (dvs om det försvunnit av sig själv eller om det blivit värre). När jag ringde i början av sommaren så fanns det inga tider alls, vare sig på Uddevalla sjukhus eller på Näl så jag var tvungen att ta en tid på Dalslands jäkla sjukhus, dessutom i augusti, dock slutade det med att jag fick avboka tiden... så jag har haft detta hängandes över mig lite kan man säga, då jag inte riktigt varit sugen på att återigen få en tid så långt hemifrån...
 
I alla fall så tog jag tag i det och ringde mottagningen på UA sjukhus idag för att kolla om de råkade ha någon avbokningstid eller liknande inom den närmaste tiden, och så råkade jag berätta att jag precis samtidigt befann mig på sjukhuset av en annan orsak. Så de var schyssta och gav mig på en tid på direkten. Fatta vilket flyt! Annars hade det kanske blivit som tidigare, dvs att de inte hade några tider o att jag skulle bli tvungen att ta mig till Dalsland...
 
Sagt och gjort, jag skyndade mig dit och jag tror nog att jag blev något av en minnesvärd patient om man säger så. Började direkt med att tacka för att jag fick komma trots att jag inte hade någon bokad tid, och eftersom jag knappt sovit något de senaste dygnen var jag något uppe i varv... klockan närmade sig dessutom tolv och läkaren/sköterskan skulle på lunch. Så jag tänkte att jag skulle göra det så lätt o snabbt som möjligt... sköterskan visade ett rum där jag kunde ta av mig osv men jag svarade istället:
"Äh, jag behöver inget omklädningsrum, jag har gjort detta förr" svarade jag och drog av mig byxorna snabbt haha. Klev sedan upp i den där jäkla stolen (eller ja, jag fick be dom att sänka ner den lite först haha, inte helt lätt att vara liten och till råga på det näck nertill...kan bli ett något utsatt läge om man ska behöva kravla sig upp på stolen om man säger så ;-).
 
Den underbara bekväma stolen....
 
 
Allt såg i alla fall bra ut (höhö), förra gången kunde läkaren se cellförändringar men det gjorde man alltså inte nu så troligtvis så har de försvunnit. Svar kommer om tre veckor. Skönt att få det ur världen i alla fall. Läkaren höll för övrigt på att slå huvudet i lampan när han var klar med undersökningen vilket jag tyckte va väldigt roligt. När jag skulle gå därifrån var det min tur att klanta mig, jag gick rätt in i ett sånt där rullbord med en massa klirrande saker på... ja jösses, det blev en del skratt... å andra sidan, det är inte alltid man har en så trevlig stund hos en gynekolog haha.
 
 
 
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!