Ett tråkigt inlägg om vardagen

 2014-03-10    11:02:00   av:hippieflikka
Min sömn kan vara rätt oregelbunden och i veckan var det några dygn som jag knappt sov alls på. Men det tog jag igen i helgen kan man säga då jag bokstavligt talat sov mig igenom den. Ja, förutom inatt, då gick det inte så bra men det var väl väntat eftersom jag typ sov från fredag natt till söndag eftermiddag på det stora hela...
 
 
Med andra ord känns det som att jag borde göra lite nytta idag och försöka ta till vara på dagen. Vilket inte och för sig inte känns överdrivet kul med tanke på att jag jämt o ständigt plågas av den här förbaskade värken. Men på tisdag har jag i alla fall fått en tid hos en ny sjukgymnast så det ska bli skön att få igång (förhoppningsvis nu med rätt rehabilitering så att säga).
 
Jag började i alla fall dagen med lite hantering av Nemo. Hans munhälsa har alltid varit rätt bra tidigare men jag antar att åldern kan ta ut sin rätt. Han har ju nyss fyllt sju år och ska jag erkänna har jag inte varit så noga med att sköta om hans tänder regelbudet (som att borsa dem mm). Hans tänder har alltid varit rätt fina och vita men nu har han börjat få lite mer tandsten det senaste och dessutom luktar han lite mer ur munnen så tror det är dags att börja använda plague off regelbundet i maten numera. Morgonen startades i alla fall med borttagning av lite tandsten på hörntänderna, det var inte så mycket och jag fick bort det mesta faktiskt
Jag har själv en sån där tandskrapa och tack o lov så är Nemo lätt att ha och göra med när det kommer till såna saker.
Oftast betyder all slags hantering uppmärksamhet för honom, och det kan han aldrig få för lite av enligt han själv. Förutom att skrapa bort lite tandsten borstade jag även bissarna på Nemo, klippte några klor samt kollade igenom honom (tack o lov verkar fästningarna inte än ha dykt på här)
 
 
Nu börjar tvättiden också (förhoppningsvis, får dubbelkolla noga nu så att jag har bokat rätt, sist jag skulle tvätta tog jag ju fel på datumet och råkade börja tvätta på en annans tvättid så jag fick avbryta och ta upp all blöt tvätt tll lägenheten så hälften av allt hann aldrig bli rent).
 
Ska även försöka diska, damma och greja lite också. Får väl se hur mycket jag pallar med tanke på att jag redan nu har så ont i ryggen :-/
 
Förresten kan detta nog vara ett av det tråkigaste inläggen någonsin haha. Men å andra sidan var det väl dags att uppdatera med ett inlägg så jag kanske kan komma igång med bloggen lite mer regelbundet.
 
 Lina

Vad är det för slags tandskrapa du använder till din hund, finns det speciella till hundar? KRAM

Svar: Hej, jag har svarat i ett nytt inlägg på bloggen och där finns även en bild på hur en tandskrapa till hund ser ut :)
hippieflikka

 2014-03-20    13:06:52
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!