En dag på landbadet april 2010

 2014-11-16    11:55:00   av:hippieflikka
Då det känns som att min dator många gånger är på väg att ge upp då den är rätt gammal och jag är rädd att allt bara ska försvinna är det dags att så sakteligen börja sortera lite tror jag bestämt. Jag tänkte börja med att bränna ut lite bilder då jag har rätt mycket bilder på datorn och det vore allt annat än kul om alla de bara försvann (just i det syftet är jag faktiskt glad över att jag alltid varit generös med att lägga upp bilder på internet, för skulle det hända något med datorn/album etc hemma så finns i alla fall en del av dem online).

Nu sitter jag i alla fall och har börjat gå igenom några av alla hundratals mappar med bilder jag har vilket framkallar en hel del känslor och minnen. Mest positivt så klart men det är också lite "ledsamt" eller vad man ska säga stundvis. För vissa bilder visar tider som var bättre. Eller så kanske det bara känns så, vad vet jag. Man har väl alltid en tendens att glömma mycket negativt.

Men nu var det egentligen inte mitt mående eller liknande jag ville ta upp. Det var ju det här med bilder och minnen som jag har samlat på mig genom åren. Jag tänkte att jag gör en ny kategori här på bloggen, "gamla bilder", där jag ibland lägger upp bilder från förr när jag samtidigt sorterar och rensar i datorn. Bilderna kan säkert ha visats förr, antingen här eller på facebook men skit samma, jag vet ju inte ens om några läser eller kikar in här på bloggen längre ändå ;-)

Just nu kollar jag igenom en mapp med bilder från april 2010 så jag börjar med ett gäng bilder från 2 april 2010, en dag då jag och Johan var ute på landbadet med Nemo.
 
Min fina underbara snälla Nemo. Jag bara älskar hans synliga läpp, hihi. Det är ju detaljerna som gör det! :-)
Finns det nån bättre känsla än att få se sitt djur sådär härligt fri, trött och lycklig?!
 
 
 
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!