Lättsamt o roligt

 2015-09-16    15:51:26   av:hippieflikka
Haha fasen va jag diggar Carina Berg. Har nyss kollat på tredje avsnittet av "Ett jobb för Berg" på kanal5 play och jag satte smörgåsen i halsen flera gånger av skratt!
 
Handlar om att hon har prao hos olika kändisar typ. (Måste va ett himla roligt jobb btw som hon har.)
Förra avsnittet va hon iaf hos Andreas Carlsson (låtskrivaren, producenten o fd jurymedlemmen i Idol). Sjukt kul avsnitt. Som när hon skulle ha sitt slutprov och sjunga en låt på scen framför publik och står backstage o är supernervös o säger till kamerateamet att hon är bajsenödig...med en mikrofon i handen... o så säger kamerasnubben "du vet att micken är på va?" haha...snacka jobbigt o pinsamt haha.
 
Jag gillar hennes humor, stil och hennes egna kommentarer/tankar i programmet är grymt roliga (ja jag vet att mycket säkert är uppgjort etc).
Detta avsnitt hade hon prao hos höjdhopperskan Emma Green. Bäst va när hon gjorde slutprovet, som bestod i att hoppa höjdhopp mot tre gamla gubbar. Och när första gubben ska hoppa säger hon (tänker högt) "Gode gud gör så att hans knä inte håller". Hahaha, underbart. (Ja jag är lättroad. Igenkänningshumor är alltid bäst)
 
Se det på kanl5 play eller klicka HÄR om ni är lättroade o vill skratta lite...
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!