Mys i köket

 2012-09-29    16:24:00   av:hippieflikka
Finaste goaste Nelly <3

ja du....

 2012-09-28    17:50:36   av:hippieflikka
 

Åldern tar ut sin rätt....

 2012-09-23    00:28:00   av:hippieflikka
Verkar som min syn blivit sämre eller nåt. Tidigare har det alltid räckt med att jag har mina glasögon när jag jobbar, och jag har aldrig känt att jag behövt ha dom nåt större när jag sitter framför datorn hemma på samma sätt... men det har jag börjat få ha det senaste. I helgen glömde jag kvar glajjorna på jobbet så fick leta fram mina "läsglasögon" här hemma haha.
 
För övrigt känns det sjukt annorlunda men ändå riktigt gött att numera vara korthårig. Inga svårigheter alls med att borsta håret och inte heller tappar jag en massa hår. Alltid nåt som är positivt i alla fall ;-)
 

Känslig, lättirriterad, värk, ångest, och en jävla massa mer...

 2012-09-19    18:34:00   av:hippieflikka
Allt på samma gång.
 

Om inte annat en kick för självförtroendet haha

 2012-09-16    21:21:00   av:hippieflikka
Borde kanske uppdatera om senaste tiden eller framför allt helgen, som var helt jävla grym! Men gör det en annan dag istället, då jag ändå tänkt att ta upp lite bloggande igen...
 
I somras reggade jag mig på en sån här dejtingsajt, en kväll när jag hade sjukt tråkigt. Mitt medlemsskap går snart ut och just nu längtar jag fasen efter det haha. Loggade in på sidan nyss och hade drygt 100 meddelande att kolla igenom, som kommit under helgen bara. De flesta är så kallade massutskick, dvs meddelande som går ut till en viss målgrupp. De kastar jag direkt för jag de är bara så opersonliga. Och varför ska man ens bry sig om att klicka sig in på någons profil om de inte ens haft ork/tid att läsa de rader man själv skrivit på sin sida...
 
Men så är de även en del mer personliga. Bland annat fick jag ett meddelande från en kille som ville bli min sexslav haha! OBS! Jag svarade INTE utan det åkte i skräpkorgen direkt ;-)
 
Ni kan få en glimt av mina meddelande som jag fått de senaste dagarna, kanske nån annan är sugen på att vara med en sajt och få komplimanger dagligen haha? ;-)
 
hejsan tjejen du var mycket fin må jag säga.
Hei. Fine bilder av deg. Lyst til å chatte litt?
heeting :)
Du var snygg ju
Ja du verkar gilla allt jag gillar, men ett problem är att du bor så långt ifrån vart jag bor :(
Måste få ge dej en komplimang!! Har du lust att ses över en fika! Tycker du är superfin!
Du har väldigt fina ögon. Såna som jag fastnar i
Tjena ! Ville bara droppa förbi och lägga en komplimang i din inkorg, du är väldigt söt :)...
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!