PS: Nu kör vi igen

 2013-08-31    16:57:25   av:hippieflikka
Kom hem lite efter halv tre inatt. Pratade i telefon ett tag dock så somnade inte förrän lite efter 04.
Idag är det dags för ännu en sen kväll/natt. Morgondagen vill jag inte ens tänka på, kommer ha en hel del att göra då (bara en sån sak som att gå igenom alla bilder, pust....)
 
Festivaldag nummer 2, nu kör vi....
 
 

Festivaldag 1

 2013-08-31    16:54:00   av:hippieflikka
Uddevalla Solid Sound... jag måste säga att jag är imponerad. Inte alls min typ av musik direkt men det spelar ju egentligen inte så stor roll. Menar mer att jag är imponerad över festivalen som arrangemang. Tråkigt dock att vädret inte är på festivalens sida, igår var det ändå helt okej med uppehåll större delen av kvällen. Förhoppningsvis blir det likadant idag för om det regnar så som det gjorde för en stund sedan är det ju inte allt för roligt att stå framför en scen, vare man är åskådare eller fotograf...
 
Partiet var rätt grymma får jag säga
 
Miss Li drog folk
 
Maja i The Sounds lattjade på scenen
 
 

Glada o nöjda

 2013-08-29    13:35:41   av:hippieflikka
Igår var jag o husse ute och tog en promenad med hundarna. Hundarna var lösa som vanligt och jag är så himla stolt över dom! Jag har världens gladaste goaste hundar!
 
 
 

I think I'm sinking down

 2013-08-17    20:12:09   av:hippieflikka

Raindrops keep falling on my head

 2013-08-10    15:03:06   av:hippieflikka
Känns just nu som att vädret speglar mitt inre. Mitt liv.
Det åskar, det regnar. Och när man tror att regnet sakta börjar avta så fortsätter det bara. Och kommer mer.
När man väl tror att det inte kan komma mer regn så gör det det. Det öser ner.
Och jag kan inte göra ett skit åt det. Jag kan bara stå där och titta på det.
 
Ingenting har egentligen förändrats.
 
 
Om man inte kan dansa då?
 

Vila i frid Tuss

 2013-08-05    11:21:00   av:hippieflikka
Det var som om han väntade på mig. Han kunde lika gärna ha legat död när jag kom hem i lördags. Men det gjorde han inte. Istället satt han i ett hörn, där han inte brukar sitta. Så jag förstod att något var fel. Jag tog upp honom i min famn. När han sedan gick ner igen o satte sig i hörnet började huvudet att svajja. Då kom tårarna för något var verkligen fel med honom... jag tänkte att jag skulle behöva åka iväg till veterinären med honom. Men först tog jag åter igen upp honom i min famn. Gosade med honom o frågade vad som var fel. Då började han att hicka. Han blev tyngre och tyngre i min famn. Allt gick så snabbt. Ena stunden fanns han där, och i nästa stund så var han livlös. Död.
 
Jag ringde den enda personen som jag hade i tankarna i en sådan stund. Och tack o lov så kunde han komma och hjälpa mig. Annars hade jag nog suttit kvar där på köksgolvet ännu, med honom livlös i min famn. För jag kunde inte röra mig. Förlamad av sorg, tårar och rädsla. 
 
Vi begravde honom tillsammans på ett ställe där vi brukar vara med hundarna. Där fick han en hel äng för sig själv, en äng att springa omkring på och gräva hur många hålor som helst. En evigt grön äng.
 
Jag är ledsen och jag grubblar. Ena stunden är jag glad över att han väntade på mig, nästa stund gör det ont i mig för jag kan inte låta bli att undra om han har lidit något under tiden han väntade. När det väl hände gick det sedan snabbt. Det är jag också glad över, samtidigt som jag undrar om det fanns något som jag hade kunnat göra för att förhindra det. Jag vet inte vad som hände med honom, varför han dog. Det gör så ont att inte veta.
 
Idag vaknade jag vid 4 på morgonen och gick upp. Gick ut med hundarna vid 06. Då kom en hare skuttandes en bit ifrån mig. Den satte sig på vägen o satt där en lång stund. Jag kunde inte låt bli att säga "Tuss" högt för mig själv. Då vände sig haren mot mig och tittade rätt på mig. Efter en liten stund vände den och skuttade lugnt iväg.
Det må vara en tillfällighet men jag kan inte låta bli att ta det som ett tecken. På att han lever vidare och har det bra. Jag vill så gärna tro det.
 
Nu har jag inte längre fem familjemedlemmar utan fyra. Jag saknar honom så otroligt mycket.
 
Sov gott finaste älskade Tuss. Du är saknad av oss alla här hemma. Tack för tiden som jag fick tillsammans med dig, glömmer dig aldrig.
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!