Metalkväll och påskafton 2010

 2015-01-08    13:55:00   av:hippieflikka
Haha det var inte mycket till uppdatering jag har gjort. Men men så är det. Händer mycket runt omkring mig nu så bloggen och (mycket annat) får tyvärr stå tillbaka.
 
Här kommer i alla fall några mer gamla bilder, jag håller ju som sagt på att rensa min datorn lite då och då för att så småningom kunna formatera om den. Min tanke var ju att bränna ut bilderna på skivor, som jag alltid gjort förr (har nog banne mig runt 50 skivor med gamla bilder) men det slipper jag nu. För jag fick nämligen en skitbra julklapp av en kompis, så istället för att bränna ut bilderna på x antal skivor kan jag nu lägga dem på ett usb-minne (fick alltså ett USB med 32 GB av kompisen så där kan jag nog lägga en hel del av mina bilder istället för att ha dem på datorn eller på en massa skivor).
 
Dessa gamla bilder är från april 2010, närmare bestämt från en metalkväll som arrangerades på Kulturhuset Bastionen samt påskafton.
 
 
Bilder från metalkvällen på Bastionen i april 2010.
 
påskafton 2010 var vi på dagen ute hos Johans mamma och Micke i Stenshult med Nemo, där blev det grillning, promenad och lek med hundarna.
 
påskaftons kväll 2010 var vi på fest hos Rebecca och Emil när de bodde på Söder. Nemo blev nämligen kvar i Stenshult då vi va rädda för att det skulle smälla en del under kvällen. 
 
 
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!